Välja dina trädgårdsmöbler Bitar

Välja dina trädgårdsmöbler Bitar

Att ha trädgårdsmöbler innebär att du kan njuta av din trädgård bättre. Det finns inget trevligare än att sätta upp ett bord och stolar i trädgården och ta några drinkar eller en måltid ute. Du kan sitta i solen eller i skuggan eller ha ett paraply för att skugga dig när du vill.

Det finns många olika typer av trädgårdsmöbler som bänkar, bord, matstolar, fåtöljer, solstolar, sidobord och solstolar. Här https://www.vidaxl.se/g/5044/tradgardsbankar hittar du en fin samling solstolar.

Möbler är gjorda av olika material. Trä är kanske det mest populära och allmänt tillgängliga. Teak är ett vanligt trä men det är ganska dyrt. Träet måste behandlas med teakolja men det är motståndskraftigt mot svamp, eld och vatten. Trä måste omhändertas för att förhindra väderbildning.

Plast är det billiga alternativet men det betyder inte att det är otäckt. Det är inte det mest miljövänliga alternativet men möblerna är lätta och långvariga och kan lämnas ute hela året.

Trädgårdsmöbler av metall är vanligtvis gjorda av smidesjärn eller aluminium. Aluminium är belagt för att göra det väderbeständigt men beläggningen måste tas om hand eftersom den underliggande metallen är känslig för korrosion. Smidesjärn är tungt men långvarigt och det ser fantastiskt ut.

Trädgårdsmöbler av hartsväv är bra eftersom de är lätta jämfört med trä och metall. Den har ett attraktivt mönster med vävet och blir allt populärare. Det påminner om tropiska helgdagar. Hartsväven är ofta tillverkad av återvunnen plast så det är bra för ekologiskt sinnade. Dessutom har möblerna en stor förväntad livslängd eftersom de klarar utomhusbruk mycket bra.

Hängmattor är ett populärt trädgårdstillbehör. Återigen påminner de om semester. De varierar i pris från enkel billig trasa till dyrare trasa med fristående trä- eller metallramar.

Hängande stolar är också en rolig möbellösning. Hängande från ett träd eller en robust ram är stolarna eller bälgena riktigt trevliga att sitta i. Rörelsen är lugnande när stolen svänger i vinden.

Med trädgårdsmöbler kan du verkligen ha kul. Se till att du köper något som passar din trädgård och din prisklass men glöm inte att tänka lite framåt vad dina framtida behov kommer att bli.

Möbler Stil